CONCURSUL BEST GRILL

FĂ CUNOȘTIINȚĂ CU CHEFII CARNEXPO GRILL

Orlando Zaharia

Chef-Executive


„Căpitan al echipei naționale” pare un pasaj extras din biografia unui sportiv de performanță, dar e doar una dintre realizările lui Orlando Zaharia, care în 2014 a condus echipa României la Cupa Culinară Mondială de la Luxemburg. Asta după ce în 2010 cucerise titlul „Bucătarul de Aur al Bucureștiului”.
Pasiunea cu care își continuă cariera începută la 14 ani se regăsește în fiecare detaliu al conceptului Pagaia pe care îl coordonează în calitate de Executive Chef. La fel și îndrăzneala. Cea care l-a făcut în trecut să-și asume responsabilitatea meselor de protocol de la Președinția României, ca Executive Chef al restaurantului Noblesse. Și tot ca Executive Chef, să trăiască emoțiile deschiderii unui restaurant Ramada.

Iosif Ștefănescu

Chef-Executive


Are o experiență de peste 20 de ani în gastronomie și conduce cu brio bucătăria de la Osho -
unul dintre cele mai populare restaurante steakhouse premium din România, dar și lanțul de tip fast-food Oro Toro.

Antonio Passarelli

Chef-Executive


Bucătăria lui Antonio e o bucătărie “concretă, de gust fără excese și fără voință de a uimi cu forme ciudate sau arhitecturi gastronomice care ar putea perturba gustul rețetei”. Pentru Antonio simplicitatea este sinonimul eleganței si al bunului gust, concertul creat din ingredientele oricărui preparat trebuie să rezulte plăcere fără nici un compromis.

„Eu spun mereu că mâncarea este o stare de spirit. În funcție de cum simțim în momentul acela, reușim să gătim și rezultatul îl vedem mai departe.”

Paul Siserman

Chef-Executive


„Talentul de a găti pe care ni-l dă Dumnezeu nouă bucătarilor este un cadou pe care doar unii
au privilegiul să îl primească. Ce facem noi cu el, este darul nostru către Dumnezeu”.

Iulian Olaru

Chef-Executive


CARNEXPO BEST GRILL

CARNEXPO BEST GRILL este o competiție care îi are în prim plan pe cei mai reprezentativi chefi din HoReca. Aceștia vor avea misiunea de a degusta în blind produse de grill și de a înmâna medalii producătorilor de carne români.