CONCURSUL BEST GRILL

FĂ CUNOȘTIINȚĂ CU CHEFII CARNEXPO GRILL

Orlando Zaharia

Executive Chef Pagaia


  • Vârsta: 40 de ani.
  • În 2014 a condus echipa României la Cupa Culinară Mondială de la Luxemburg.
  • În 2010 a obținut titlul „Bucătarul de Aur al Bucureștiului”.
  • A fost Executive Chef al restaurantului Noblesse.

Iosif Ștefănescu

Executive Chef OSHO & Oro Toro


  • Vârsta: 47 de ani.
  • Are peste 20 de ani experiență în gastronomie.
  • A lucrat la Sofitel si la Radisson, unde a castigat impreuna cu echipa sa titlul mondial „Hotelul anului”.
  • Acum conduce bucătăria Osho Primăverii, dar și lanțul de tip fast-food Oro Toro.

Antonio Passarelli

Executive Chef Domeniul Știrbey


  •  Vârsta: 61 de ani.
  • Este unul dintre cei mai renumiți chefi străini, care au activat în România.
  • A urmat cursurile mai multor instituții de renume dedicate pregătirii gastronomice.
  • A gătit pentru șefi de state, politicieni, actori și regizori  internaționali.

Paul Siserman

CEO&Executive Chef Ronin Sushi Cluj-Napoca


  • Vârsta: 43 de ani.ta: 43 de ani.
  • Profesor instructor Inkchef Academy.
  •  Executive Consultant Teatro, Sibiu.
  • Până în 2016 a fost proprietarul House of Jack.
  • A câștigat marele premiu al Tonului Roșu, organizat în Sicilia, Italia.

Iulian Olaru

Executive Chef Le Chateau


  • Vârsta: 38 de ani.
  • A lucrat la un restaurant de 4 stele din Tocana, Italia – La Bussola
  • E cofondator al restaurantului Meridiano.
  • A participat la cea mai recentă ediție Chef la cuțite și consideră bucătăria ca un drog.

 

CARNEXPO BEST GRILL

CARNEXPO BEST GRILL este o competiție care îi are în prim plan pe cei mai reprezentativi chefi din HoReca. Aceștia vor avea misiunea de a degusta în blind produse de grill și de a înmâna medalii producătorilor de carne români.